Wind Ramsgaard placeret i Holland

10-07-2022 21:21

Fire danske ryttere har startet 4-stjernet military ved Maarsbergen Horse Trials 2022 i Holland, hvor Hanne Wind Ramsgaard opnåede bedste danske placering

Copyright Ridehesten.com
Hanne Wind Ramsgaard og Torino. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fire danske ryttere var har i denne uge været til start i hollandske Maarsbergen Horse Trials 2022, hvor tre danske ryttere har startet CCI4*-S; nemlig Sophia Stegmann, Mia Hastrup og Hanne Wind Ramsgaard.

Som bedste dansker i dressuren kom Sophia Stegmann og den 15-årige DV-vallak Callistro e. Cardento/ Mago XX (opdr. Boo og Anita Wichmann Holmström) godt fra start og placerede sig som nr. 4. Desværre kom der 4 fejl i springningen, og i terrænet udgik ekvipagen i dag.

Mia Hastrup har været afsted med sin 16-årige, hjemmeavlede hoppe Shjabrina e. Birkhof's Grafenstolz/ Blue Hors Hertug , som også er den hest, hun skal ride ved VM i Italien. I Maarsbergen blev det til en niendeplads.

Også Hanne Wind Ramsgaard skal om to måneder ride VM i Pratoni på en hjemmeavlet hest, nemlig den 10-årige Amequ Torino (Rawa's Torino) e. Toulouse/ Cosmeo. Efter en sidsteplads i dressuren har ekvipagen forbedret sig over weekenden. Det blev til et nedslag i ridebanespringningen, så det var dagens terrænspringning, der blev afgørende for, at de sluttede på fjerdepladsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Torino blev allerede i foråret kvalificeret til Pratoni, da han og Hanne fik en tredjeplads i CCI4-L i Strzegom.

– Maarsbergen Horse Trials var en god forberedelse til VM med Badminton-banebygger Eric Winther. Nu skal vi arbejde på dressuren, som er vores svageste disciplin, og så skal der bakketrænes, da VM-banen er meget kuperet, fortæller Hanne.

Hun og Mia planlægger selv deres individuelle træning frem mod VM, da der pt. ikke er nogen landstræner i military.

Resultater i Maarsbergen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen