Werth i topform i Neumünster

21-02-2016 12:20

Danske dressurrytter Agnete Kirk Thinggaard havde en aldeles fornuftig tur rundt i dagens World Cup-finale. Isabell Werth fejede ikke overraskende tæppet væk under alle sine konkurrenter

Copyright Ridehesten.com
Beatrice Buchwald med Weihegold OLD

Den tyske legende Isabell Werth med hoppen Weihegold OLD e. Don Schufro/Sandro Hit tog det hele i dagens World Cup-finale med en score på intet mindre end 84.6% og blev derved suveræn vinder af Grand Prix-küren. 

Danske Agnete Kirk Thinggaard kan være ganske tilfreds med dagens præstation i finalen med Jojo Az e. Ginus/Justboy. Hun fik en fin procentscore på 72.075% og blev placeret i det hårde felt som nummer 13. I dag slået af den svenske rytter Patrik Kittel med Delauney e. Dr. Doolittle/Feinbrand, der havde en virkelig god tur rundt arenaen og scorede 74.350%

Se hele resultatet her

Copyright Ridehesten.com
Isabell Wert giver dressurclinic i Herning

Oplev en Werth i topform

Der hersker ingen tvivl om at Isabell Werth er topform. Her i weekenden viste den tyske toprytter for alvor muskler overfor sine konkurrenter ved at levere den ene pragtpræstation efter den anden. Du kan opleve Isabell Werth ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, hvor hun giver clinic torsdag den 17. marts, der er stadig få pladser tilbage.

Isabell Werth er for alvor klar til at give alle ny og spændende inspiration til den daglige træning. Det er en helt unik mulighed for dig, der vil opleve en storvinder give tips til træning, der kan bruges på alle niveauer. 

Billetter kan køber her!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen