Weihegold sejrer efter længere pause

26-07-2019 19:00

Det er fire måneder siden den tredobbelte verdensmester Weihegold sidst har vist sig på stævnebanerne, men efter en længere pause, er hoppen igen klar til at levere dressur på topniveau

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tredobbelte verdensmester Weihegold har leveret endnu en flot præstation, denne gang ved det CDI4* stævne i tyske Cappeln. Det er første gang siden World Cup-finalen i Göteborg tilbage i april, at den 14-årige oldenborg-hoppe er på banen, men ikke desto mindre viste Weihegold og Isabell Werth et flot ridt, der af dommerne blev belønnet med 80,913%.

Weihegold har brugt tiden på at producere embryoner. Den 14-årige hoppe er nemlig oldemor til flere talenter, heriblandt den 3-årige hingst Viva Gold, der blev højt rangeret ved gårsdagens Oldenburg Verband eliteshow i Rastede, hvor Weihegold er at finde som oldemor i bronzemedaljevinderens stamtavle, det skriver St. Georg i dag. Weihegold var da også selv i Brilliantringen for 11-år siden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I samme klasse var den danske dressurlandstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein på banen med DV-vallakken M&M (Milan). Makkerparret leverede den fine score af 67,174% og sluttede på en 14. plads.

Se alle resultaterne HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing