VM: Danskerne igennem dressuren

16-09-2022 09:47

Christine Krogh Frausing
Skribent

I går blev første halvdel af dressuren ved VM i military afviklet, hvor begge danske ryttere har været på banen og redet deres program

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre . Dyrlæge Linus Camitz , Amequ Torino, Hanne Wind Ramsgaard, Shjabrina , Mia Hastrup, Kerstin Emilie Dahlmann ved første Trot-up. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

De to danske ryttere, Hanne Wind Ramsgaard og Mia Hastrup har begge redet deres dressurprogram, ved VM i military i Pratoni, Italien i går, på stævnets første konkurrencedag. 

Hanne Wind Ramsgaard er til start med hendes hjemmeavlede hest, Amequ Torino e. Toulouse/ Cosmeo, som havde sin stævnedebut i det 5-stjernede dressurprogram. Med Hanne Wind Ramsgaard i sadlen, endte de med 44,7 i straf i dressurkonkurrencen, hvilket altså svarer til at de har redet til 55,31% samlet ved de tre dommere. 

Mia Hastrup og Shjabrina e. Birkhof's Grafenstolz/ Blue Hors Hertug red et flot program, med mange gode momenter, men desværre sneg der sig fejl ind i changementerne. De endte derfor på 37,0 i straf i dressurkonkurrencen, hvilket betyder de red til 62,96% ved de tre dommere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag skal anden halvdel af dressurkonkurrencen afvikles, og derfor giver det i dag en hviledag for de to danske ekvipager. Dagen skal derfor bruges til at inspicere terrænbanen så meget som muligt.

– En terrænbane af denne sværhedsgrad skal gås 5-6 gange, fortæller holdleder Kerstin Dallmann til DRF. Ruten er 5600 meter lang og med en fejlfri ridetid på 9 minutter og 50 sekunder.

Du kan følge med i resultater fra VM i military her. 

Copyright Ridehesten.com
Det kendte "Pratoni Slide" på terrænbanen. foto: Privat
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen