Vil du give et par støvler i gave?

22-03-2018 13:48

Britt Carlsen

I samarbejde med Cavallo sætter magasinet Ridehesten fokus på en hverdagshelt. Kender du en helt særlig person, som fortjener en anerkendelse?

Copyright Ridehesten.com

Kender du en hverdagshelt i stalden, på ridekolen eller stutteriet, en person som gør noget ekstra for avlen eller sporten? Mange dedikerede hestemennesker gør et stort stykke arbejde med at hjælpe andre ryttere og deres heste. Disse mennesker fortjener en præmie, og magasinet Ridehesten hjælper dig med at give din hverdagshelt et skulderklap!

Hver eneste måned udlodder vi et par lækre støvler fra Cavallo til den person, som udtrækkes som vinder af månedens konkurrence. Kender du en person, som efter din mening har gjort en prisværdig indsats og fortjener et par dejlige støvler som belønning, så skriv til Ridehesten med en god begrundelse og beskrivelse af din yndlingshelt.

Teksten må maks. fylde 200 ord. Der skal ligeledes sendes et godt og tydeligt billede af din nominerede (min. 500 KB), som du har rettighederne til. Det er vigtigt, at billedet er lyst og skarpt, og at det sendes i et stort format. Medsend også telefonnummer og adresse samt evt. e-mail adresse på vedkommende.

Du kan skrive til Ridehesten via e-mail til: bc@ridehesten.com med “Cavallo-konkurrence” som emne.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen