Vil du gerne ride UVM i springning?

22-03-2021 10:08

Annika Knudsen Lorentsen

UVM i springning afholdes i september, og som en del af forberedelserne til at udtage de bedste heste, som repræsentanter for Dansk Varmblod, vil der blive afholdt en række træningssamlinger, og der laves både en A- og en B-trup

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Action Man Ask Z. Foto: Ridehestne.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

UVM i Zangersheide for unge springheste afvikles fra den 22. til 26. september 2021, og igen i år vil der frem mod udtagelsen blive afholdt træningssamlinger, hvor de unge heste kan observeres, så de bedste repræsentanter kan udtages til at repræsentere Dansk Varmblod ved mesterskabet. 

Igen i år er det landstræner Bo K. Møller og Kristian Skovrider, som står for disse træningssamlinger, og i 2021 vil samlingerne blive delt således, at der laves både en A- og en B-trup. 

B-truppen
Samlingerne for B-truppen er åben for 5-, 6- og 7-års heste, som er registreret i Dansk Varmblod. Her er det muligt at deltage i træningssamlingerne mod et gebyr på 400 kroner pr. samling, og deltagelse er muligt, hvis man tilmelder sig her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den første træningssamling i år er for B-truppen, og den afvikles hos Stutteri ASk den 10. og 11. maj. Sidste frist for tilmelding hertil er den 30. april. 

A-truppen
For at kunne blive udtaget til A-truppen, er det en forudsætning at have deltaget i minimum én samling i B-truppen.

A-truppen er kun åbenfor 5-, 6- og 7-års heste, registreret i Dansk Varmblod, og som samtidig har modtaget en invitation fra Zangersheideudvalget. 

Læs mere her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen