Vicky og Dejo stræber efter guldet

12-07-2014 13:20

Første del af danmarksmesterskabet i military er ovre, og på førstepladsen ligge Vicky Mathiessen, skarpt efterfulgt af Peter Flarup

Copyright Ridehesten.com
Har de retning mod guldet? Vicky Mathiessen og Dejo har i hvert taget første stik i spillet om danmarksmesterskabet.

Det spændende DM i military afgøres i denne weekend, og der var tæt løb i dressuren, som blev afviklet fredag og lørdag i Bernstorffparken. 

Vicky Matthiesen og Dejo fører efter dressuren med 47,2 strafpoint. Lige i hælene følger Peter Flarup bare 0,3 strafpoint efter med 47,5 strafpoint. På en foreløbig tredjeplads er det Martina Kaastrup Loft og Picolien med 51,4 strafpoint.

Klassen som også er en international CIC** klasse, føres sikkert af Pia Münker fra Tyskland med først Louis M (31,9 strafpoint) og så Stachus 9 (36,7 strafpoint).

Senere i dag afvikles springdelen i Bernstorffparken mens terrændelen rides fra Lundegården i morgen søndag. Der er gratis adgang alle dage.

Find alle dagens resultater her.

Kilde: DRF

Info

DM i military

Mesterskabet afholdes i en CIC** klasse, hvor den bedste dansker kan kalde sig Danmarksmester 2014. Dressur afvikles fredag og lørdag, og rides i et program svarende til LA6.

Springningen foregår også lørdag på en 120 cm høj bane i de smukke rammer på Bernstorffparkens græsbane.

Søndag afgøres det hele med en tur i terrænet på Lundegården. Her skal rytterne gennemføre en 22 forhindringer lang bane med en gennemsnitsfart på 550 m/min.

I dressuren omregnes de opnåede procenter til strafpoint, mens strafpoint i springningen regnes på samme måde som i ridebanespringning med 4 strafpoint for nedslag og stop. I terrænet koster et stop 20 strafpoint.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen