Veloverstået første dag ved Stutteri Ask Trophy finalerne

14-04-2022 18:27

Christine Krogh Frausing
Skribent

I disse dage afholdes Stutteri Ask Trophy finalerne på Stutteri Ask, hvor der i dag var første runde. De fleste ryttere er kommet fint igennem de tekniske baner, og nu venter to konkurrencedage mere, før vinderne kåres

Copyright Ridehesten.com
Olivia Hundborg Dresler og Jasmines Holly. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stutteri Ask Trophy er en springturnering på B-niveau for kat, 1-, children-, junior-, ung- og U25-ryttere, som har til formål at udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning.

Turneringen løber over 3 kvalifikationsrunder, og de 30 ekvipager i hver aldersgruppe, der sammenlagt har flest point, går videre til finalen.

I dag var første stævnedag ved finalestævnet, og her blev der vist et flot niveau hele vejen rundt.

Blandt kat.  1 ponyer var det Olivia Hundborg Dresler der løb med sejren. Det gjorde hun med Jasmines Holly, efter at have redet en flot fejlfri runde til 8,8 i stilkarakter. Andenpladsen måtte deles mellem Anne-Louise Blicher Ravnsbo og Tinnerath Lad, der sluttede med nul fejl og en stilkarakter på 8,7, sammen med Anna Ley og Ebonys Star, der også red fejlfrit med en stilkarakter på 8,7.

Copyright Ridehesten.com
Malou Therese Mulbjerg Larsen og Champagne KS. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Ved childrenrytterne var det Malou Therese Mulbjerg Larsen og Champagne KS e. Connor/ Common Sense der lagde sig ind i spidsen med deres fejlfrie tur, med stilkarakteren 8,5, imens andepladsen blev taget af Chanel Blixenkrone Møller Hansen og Kentucky e. Triomphe De Muze/ Fabio, der red fejlfrit med en stilkarakter på 8,3.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen og Landlyst Callicon. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Caroline Knudsen og Landlyst Callicon e. Bøgegårdens Dicapo/ Coronado var bedst blandt juniorrytterne. De red nemlig fejlfrit i den absolut hurtigste tid, der lød på 70,96 sekunder. Andepladsen tog Jacob Theodor Schmidt og  Commarron Z, da de red en fejlfri tur i tiden 73,42 sekunder. Tredjepladsen gik til Emma Ponsaing og La Chance De Jade e. Lord If De Chalusse/ Corlando, der red fejlfrit i tiden 73,67 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Alexander Godsk og Happy Thoughts. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidst men ikke mindst var det U21/U25 rytternes tur til at komme i ringen, og her var det Alexander Godsk og Happy Thoughts e. Messenger/ Cordial Medoc der var bedst. Der red nemlig fejlfrit i tiden 69,49 sekunder, imens andenpladsen blev snuppet af Christine Thirup Christensen og Vedric der ligeledes var fejlfrie, men i tiden 71,68 sekunder. Her blev tredjepladsen taget af Linnea Ilsøe Madsen og Medina-EM e. Bøgegårdens Graf's Stakko/ Candillo, der ligeledes var fejlfrie, her i tiden 72,02 sekunder. 

Her kan du se banedesignet fra alle klasserne, der er designet af Bo Bak Andersen, med John Nielsen som assistent.

Se start- og resultatlister her.

 

 

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing