Vallensbæk Rideakademi inviterer til Vild Med Hest

13-11-2021 13:00

På med juletøjet og af sted til ridehuset. Onsdag den 24. november inviterer Vallensbæk Rideakademi til Vild Med Hest, hvor otte par dyster i en spændende julekonkurrence

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Julen falder tidligt i år, når Vallensbæk Rideakademi den 24. november tænder discolampen og pynter ridehuset op til dans. Alle borgere er nemlig inviteret til ”Vild Med Hest” inspireret af TV2-programmet ”Vild Med Dans”. Her vil otte modige par dyste i en spændende julekonkurrence.

Ligesom i det kendte danseprogram har deltagerne lavet deres eget program og valgt musikken. Fire kendte dommere deler point ud og bedømmer rytterne ud fra det kunstneriske udtryk og bedste udklædning.

Blandt dommerne er den legendariske dressurrytter Anne Grethe Törnblad, der for nylig var blandt Danmarks Idrætsforbund 125 nominerede til Danmarks største sportsnavn, og direktøren for Dansk Ride Forbund Morten S. Rotwitt .

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle er velkommen til en festlig aften i ridesportens tegn. Arrangementet varer fra 18-19.30, og i cafeen kan du tage forskud på julelækkerierne og købe gløgg, kakao og æbleskiver.

Der er gratis entré, men du skal tilmelde dig via Place2Book. Se eventuelt mere på Vallensbæk Kommunes Facebookbegivenhed. Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser.

/Pressemeddelelse.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen