Ulrich Gaarslev i topform ved Bækgaarden Horse Festival

12-07-2022 14:08

Annika Knudsen Lorentsen

I sidste uge var der Bækgaarden Horse Festival, og en af de ryttere der viste særdeles god form, var Ulrich Gaarslev, som red fejlfrit i 12 ud af sine 13 starter ved stævnet

Copyright Ridehesten.com
Ulrich Gaarslev med Flavie van't Suybrouck. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Intet mindre end imponerende var den præstation, som Ulrich Gaarslev leverede ved årets Bækgaarden Horse Festival, som blev afviklet i sidste uge. 

Her var Ulrich til start med fire forskellige heste og han havde i alt 13 starter fordelt over stævnet. Han præsterede at ride fejlfrit i de 12 af sine starter, og det var kun den krævende bane i lørdagens Derby, som gav ham fejl ved stævnet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ikke nok med, at Ulrich leverede mange fejlfrie runder, så placerede han sig i toppen af alle de klasser han red med undtagelse af Derby. På stævnets første dag vandt han både en 115 cm og en 125 cm klasse, mens han tog en fjerdeplads i 135 cm og en syvendeplads i 125 cm. 

Copyright Ridehesten.com
Ulrich Gaarslev med Famke Adina. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

På anden dagen blev det igen til en sejr, denne gang i 130 cm. Derudover blev han nr. 2 i 120, nr. 4 i 135 og nr. 5 i 140 cm. 

Fredag blev det til en andenplads i 120, mens han i både 130 og 135 placerede sig som nr. 3. I den 145 cm høje Mini Grand Prix blev det til en flot sjetteplads. Resultaterne var fordelt i sadlen på Famke Adina e. Bacardi VDL/ Silverstone, Flavie van't Suybrouck e. Bamako de Muze/ Diamant de Semilly, Parfait van de Koeboshoeve e. Dieu Merci van T&L/ Alexis Z og Gaby Ask e. Cris Ask/ Baloubet du Rouet (opdr. Stutteri Ask A/S). 

Ridehestens fotograf var til stede i løbet af stævnet, og alle billeder kan findes online her på Ridehesten.com.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen