Udvidet C-stævne i Hestehaven's Rideklub

28-10-2007 21:42

Stine Gertsen

I denne weekend afholdtes der på Hestehavens Rideklub C-stævne for heste i dressur, men udover de sædvanelige klasser, blev der også redet bl.a Grand Prix, Intermediaire og ikke mindst holdmesterskab 2007.

I denne weekend afholdtes der på Hestehavens Rideklub C-stævne for heste i dressur. Udover de sædvanelige klasser, blev der også afviklet bl.a Grand Prix og Intermediaire. Skønt Hestehaven's Rideklub er en forholdsvis mindre og nyere rideklub fik de også æren af, at afholde holdmesterskab i dressur 2007. For at dette har kunnet lade sig gøre, har bl.a sponsorerne været en utrolig hjælp, understreger klubben. I Intermediairen om lørdagen, blev klassens 1'er Anita Skovmøller på OK Gruppens Jessie. De endte med et resultat på 63,9 %, efterfuldt af klassens 2'er, Dennis Kjær på Vestergaardens Cheval 2, som sluttede med 62%. Til holdmesterskabet var hele ti hold tilmeldt, og der var tæt løb mellem de tre placerede hold. Men det var holdet fra ÅSLR der løb med titlen som årets fynske mestre, med en samlet procent på 201,60. Med på holdet var Mette rasmussen på Contendo, Tanja Warschow på Romano W., Heidi Sørensen på Rubicone K. og Mette Ubbesen på Chopin Dane. Lige i hældende på dem var det Dalumgaard's hold der kunne kalde sig to'ere, med 200,32 %, mens THRS's hold endte på en tredje plads, med 199,61%.