Udfordrende bane satte 7-års hestene under pres

09-09-2011 21:31
DV Eliteskue | Mens der var mange flotte runder at glædes over i klassen for 6-års heste ved Dansk Varmblods eliteskue, så var der kun to fejlfrie ryttere i klassen for 7-års heste

Stine Cassøe Jakobsen og Farrari e. Rockland opdrættet af Ann-Marie Kok Therkildsen og Hans Martin Hansen var den første ekvipage i Dansk Hesteforsikring Youngster Cup for 7-års heste, der formåde at ride banen fejlfrit. Dommerne roste Farrari for den stor kapacitet den skimlede vallak udviste på banen, og honorerede det med et 9-tal. Stine red en flot og meget sikker runde i tiden 64 sekunder. Og vi måtte vente helt indtil Frank Kejlberg red på banen som sidste rytter i klassen med Rytters Quinton e. Guebec opdrættet af Tine Rytter. Frank red en hurtig fejlfri runde og dommerne roste hestens teknik og indstilling til opgaven. Parret stoppede tiden på 61,74 sekunder og blev dermed vinder af kvalifikationen. Finalen afvikles på søndag. Stine Cassøe Jakobsen og Farrari er udtaget til at repræsentere Dansk Varmblod ved UVM på Zangersheide. Trine Haahr og AB's Catwalk er reserve til dette ungheste VM og hun red sig i dag ind på tredjepladsen med 4 fejl. Catwalk er efter Carano og opdrættet af Allan Blomgreen.

Husk at følge med på Ridehesten.coms webTV, der løbende vil blive opdateret med nye indslag under eliteskuet. Læs de fulde reportager fra Eliteskuet i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing