Tyskland har sat hold til Aachen

15-06-2022 10:47

Med blot to uger til at CDIO Aachen løber af stablen, har også Tyskland sat navne på hvilke ryttere der skal repræsentere værtsnationen ved det prestigefyldte stævne

Copyright Ridehesten.com
Ingrid Klimke og Franziskus. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

På samme måde som DM var en del af udtagelsen for at udvælge hvem der skal repræsentere Danmark i CDI4* og CDIO5* Nations Cup i Aachen fra den 28. juni til 3. juli, så har tyskerne netop gjort det samme, efter at der i den forgangene weekend blev afholdt de tyske dressurmesterskaber.

Det tyske hold for CDIO Aachen:

  • Isabell Werth på Quantaz
  • Ingrid Klimke på Franziskus 
  • Frederic Wandres på Duke of Britain
  • Benjamin Werndl på Famoso

Ved de tyske dressurmesterskaber i weekenden havde Dorothee Schneider comeback på Showtime FRH e. Sandro Hit/Rotspon, hvor de vandt den indledende Grand Prix om fredagen og efterfølgende vandt det tyske mesterskab i Grand Prix Special lørdag. I søndagens kür valgte Schneider at spare vallakken og hun er derfor udtaget til at ride CDI4* og ikke Nations Cup.

– Det var kendt på forhånd, at man skulle ride tre klasser i Balve, hvis man ville med på holdet i Aachen. Dorothee red kun to klasser, hvorfor hun starter i Aachen i CDI-turen, fortæller landstræner Monica Theodorescu til Dressursport Deutschland.

Andre startere i CDI-turen er Isabell Werth enten med Emilio eller Superb
– Vi må vente og se. Det afhænger af, hvordan tingene udvikler sig med Emilios ben, fortalte Werth med henvisning til at Emilio i Balve fik et lidt hævet ben.

Også Frederic Wandres med Bluetooth, Benjamin Werndl med Daily Mirror, Helen Langehanenberg med Annabelle, Carina Scholz med Tarantino, Matthias Alexander Rath med Thiago og Franz Trischberger med DSP James Bond er klar til CDI4*.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing