Tyskland er nye verdensmestre

28-07-2019 09:14

De danske voltigører kæmpede lørdag, da de nye verdensmestre blandt juniorerne skulle findes. Der blev kæmpet bragt, men desværre blev der ingen medaljer til Danmark

Copyright Ridehesten.com
Holdet fra Skibby bestående af Stine Øllgaard Olsen, Katrine Gregersen, Maia Larsen, Klara Cleemann Molin, Marielle Bendsen Koen, Lærke Hollender Nielsen og longefører Maria Frimark Foto: Arjen van der Spek
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var en særdeles spændende afslutning, da der i går skulle findes de nye verdensmestre blandt juniorerne. Der var kamp til stregen til det allersidste, men udfordringer hos konkurrenterne for individuelle herre og i kategorien grupper, faldt til tyskernes fordel. Det blev de tyske voltigørerne som løb med guldet over hele linjen for individuelle herre og damer, Pas-de-Deux og grupperne.

Emma Helene Kaps var eneste dansker i finalen. Sammen med hesten Klintholms Ramstein og longefører Lasse Kristensen skulle der vises kür, som bød på lidt udfordringer. Emma Helene Kaps endte derfor med at indtage en flot 12.plads i et stærkt felt med i alt 50 individuelle juniorer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Holdet fra Skibby var ligeledes med i finalerunden longeret af Maria Frimark på hesten Guldagers Linus. De kørte et godt program, men blev desværre overhalet af Slovakiet i sidste øjeblik og ender dermed på en flot 9. plads.

Søndag er det finaledagen for seniorernes Europamesterskab. Her skal Sheena Bendixen på banen med sit frie program som individuel. Freja Linde og Maria Thinggard Sørensen skal køre deres frie program som Pas-de-Deux og holdet fra Billund med longefører Maria Rasmussen slutter dagen af for de danske deltagere. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen