Trolle fejrer 10 års jubilæum

13-12-2014 18:30

Britt Carlsen

Ulrich Trolle fra "Trolle Company A/S” fejrer 10 års jubilæum under Danish Christmas Show - han startede sin virksomhed i 2005 og første gang han præsenterede sine produkter var netop ved Christmas show - og han har været her hvert år siden

Gennem de seneste 10 år er mærker som Samshield, Cavalleria Toscana, Fir-Tex med flere blevet kendte og elskede mærker i rideverdenen. Det er Ulrich Trolle, Trolle Company A/S som med flid og dygtighed har udviklet sin virksomhed og sine brands. Da han i 2005 besluttede at prøve kræfter med produkter til rideverdenen blev det begrundet i en kærlighed til heste og ridesporten og en dyb interesse for design og kvalitetsudstyr. I dag, 10 år senere, er han direktør i en succesfuld virksomhed, hvor han er agent for flere mærkevare. Det er dog direktøren selv, som igen har siddet og stået på standen under Danish Christmas Show i to uger - først til Baltic Cup finalen og nu til store-christmas-weekend.

- Jeg husker tydeligt for 10 år siden, hvor jeg havde en lille stand nede i hjørnet, indleder Ulrich med et smil, men jeg har altid været glad for at være til stævnerne her. Det er hyggeligt og en god juletradition. Det er også en chance for at ønske venner og kolleger god jul samt få en god dialog med rytterne og få deres input til mine kollektioner. Jeg begyndte med at tage mål til ridejakke, det gør jeg fortsat, men ikke i så høj grad som tidligere, fortæller Trolle. I år er det også lykkes for Ulrich at få tid til at ride lidt mere, og det har også betydet, at han har haft en hest med - 6-årige Braveheart e. Heartbeat, der har gået tre 0-runder og blevet placeret i sølvfinalen.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen