Tre topplaceringer til Maria og Dublé

07-04-2019 21:21

Annika Knudsen Lorentsen

Ekvipagen har endnu engang vist sit værd ved stævnet i Holland, hvor det er blevet til tre topplaceringer i stævnets sværeste klasser

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske ryttere var endnu engang rejst afsted til stævner forskellige steder i verden i denne uge og ved CSI2* stævne i Peelbergen, Holland har Maria Hjort Frederiksen opnået tre flotte placeringer. 

Dublé i toppen af Grand Prix

Med sin super hoppe Dublé e. Diamant de Semilly/ Equest Carnute (opdr. Carsten Carstensen) har Maria vundet tre placeringer i den forgange uge i Holland. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag blev det til en syvendeplads i 140 cm Grand Prix kvalifikationsklassen efter en fejlfri runde, mens det fredag blev til en flot fjerdeplads i 145 cm Grand Prix kvalifikationen, som også var pointgivende til Longines Ranking. Her red ekvipagen fejlfrit i både hovedrunde og omspringning, og ekvipagen var dermed sikkert kvalificeret til søndagens Grand Prix.

Søndag var det tid for Grand Prix og her leverede Maria og Dublé endnu en nulrunde og skulle derfor ride omspringning om placeringerne. Det lykkedes parret at ride klassen femte hurtigste fejlfrie tid og dermed fik de flere point til verdensranglisten (Longines Ranking).

Se resultater fra klassen her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing