Tre dressurheste klar til finale i Falsterbo

09-07-2018 17:07

Tre danske heste og ryttere har redet sig i finalen ved Scandinavian Open for 5-års heste i Falsterbo, men de bedste svenske ekvipager ser stærke ud

Copyright Ridehesten.com
Selina Solberg Vittinghus og Atterupgard Delorean blev bedste danske par i kvalifikationen for 5-års heste i Falsterbo i dag. Her er de fotograferet ved UVM udtagelsen.

De danske ryttere har skabt en god tradition for at være stærkt ridende i Folksam Scandinavian Open i dressur ved Falsterbo Horse Show, men de senere år har de svenske ryttere været svære at komme forbi på hjemmebanen i Falsterbo.
I dag har der været redet kvalifikation til torsdagens finale i klassen for 5-års heste. Sofie Lexner og Inoraline W var helt i særklasse med en score på 76,43% Bedste danske ekvipage blev UVM-deltager Selina Solberg Vittinghus med Atterupgaard Delorean e. Bon Bravour fra Stutteri Atterupgaard, de opnåede 71,852%  og en 4. plads, med et enkelt kiks undervejs i galopprogrammet, som kostede dyrt.
Sanne Henningsen og Bad Girl e. Sunny Boy (opdr. Henrik Wiborg) kom ind på 6. pladsen med 71,04% lige foran UVM-deltager Anne Troensegaard og Delizia e. Fürstenball (opdr. Lotte Sophia Liv Kulle), der opnåede 70,92% Og de nævnte danske ekvipager er nu klar til finalen.

Se resultatet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen