Travkusk Steen Juul ramt af blodprop

02-01-2022 11:09

Annika Knudsen Lorentsen

Den 71-årige kusk Steen Juul, som er en af de mest vindende kuske i Europa, blev nytårsaften ramt af en blodprop. Han er heldigvis allerede i bedring og ved godt mod

Copyright Ridehesten.com
Steen Juul på travbanen i Skive. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I et opslag på Facebook-siden Team Juul, meddeles det, at den 71-årige kusk Steen Juul nytårsaften blev ramt af en blodprop, og blev akut indlagt på Rigshospitalet. I opslaget står følgende:

– Starten på 2022 blev desværre ikke som vi havde håbet. Steen fik i går aftes en blodprop, og er i øjeblikket indlagt på Rigshospitalet. Trods det hele er sket for under et døgn siden, så er han allerede i klar bedring samt ved godt mod, og vi er fortrøstningsfulde over det videre forløb. Vores ansatte klarer arbejdet med hestene, og dagligdagen kører som normalt. På vegne af familien takker vi for forståelsen og håber i alle er kommet godt ind i det nye år.

Copyright Ridehesten.com
Steen Juul på travbanen i Skive. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Steen er en af Europas bedste kuske i travsporten, og med mere end 7500 sejrer på CV'et siden 1968, er han Danmarks bedst kørerne kusk. Han har gennem årene kørt løb i flere forskellige lande, herunder Norge, Sverige og Frankrig.

Det er ikke første gang, at den danske kusk har måtte håndtere en krise eller sygdom Tilbage i 90'erne styrtede han ned med et mindre fly i Sverige, hvor kun tre ud af de 8 passagerer overlevede, efter flyet styrtede ned i en sø, hvor de overlevende måtte kæmpe sig gennem vandet til klippesats i søen. For nogle år siden fik Steen desuden konstateret leddegigt, en kronisk sygdom, som behandles med medicin. Ingen af disse ting har sat en stopper for hans karriere, og forhåbentlig lykkes det også at komme sig helt ovenpå den nylige blodprop. 

 

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner