Topheste nyder livet på græsmarken (video)

15-06-2022 12:36

I den forgangne weekend vandt Charlotte Dujardin to Grand Prix-klasser på hendes nye stjerneskud, Imhotep, ved det trestjernede CDI-stævne i Wellington. Efterfølgende fik den 9-årige vallak lov til at nyde livet på folden med andre topheste

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardn og hendes daværende partner, Gio. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Britiske Charlotte Dujardin er igen i gang med at uddanne en ny tophest, efter at KWPN-vallakken Gio e. Apache/Tang blev solgt sidste sommer. Med den 9-årige vallak, Imhotep e. Everdale/Vivaldi vandt Dujardin i sidste weekend både Grand Prix og Grand Prix Special med henholdsvis 77,76% og 78,36% og det ser ud til at ekvipagen er et godt bud til det hold som England sender afsted til VM i Herning til august.

– Siden Valegro er Pete (Imhotep) den, der har givet mig den følelse af så meget selvtillid på banen," fortalte Charlotte til Horse & Hound efterfølgende.

Dujardins nye stjerneskud er ejet af Carl Hester og Coral Ingham og netop Hester, som ikke længere er i spil til  VM, lagde efter stævnet en video ud af hvad han og Dujardin lægger stor vægt på - at hestene skal have lov til at være heste.

– En fremtidig stjerne, men stadig og altid en hest først; hjem og ud i aften med sine kammerater Jaguar og En Vogue på markerne, hvor de hører hjemme, skrev Hester efterfølgende på Instagram med en video af de tre topheste på fold.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen