To springbetonede fløjhingste i Westfalen

26-11-2020 06:50
Avl

Westfalerhingstekåringen er i dag afsluttet med kåring af 19 springhingste, hvor man for første gang har udnævnt to fløjhingste, da begge hingste var helt i særklasse

Copyright Ridehesten.com

I alt blev 19 springhingste kåret ved den westfalske hingstekåring i Münster-Handorf, hvor kåringskommissionen udså sig tre præmiehingste. To hingste fremstod så ligeligt fremragende, at man for første gang i historien udnævnte to fløjhingste og derudover en reservefløjhingste – altså i alt tre præmiehingste.

Præmiehingste

  • 51 Arezzo VDL / Cantos / Ahorn – fløjhingst
  • 63 Cornet Obolensky / Baldini II / Calido – fløjhingst
  • 64 Cornet Obolensky / Canturano / Acodetto I – 1. reservehingst

Alle kårede springhingste.

Ved den efterfølgende auktion var det også de to fløjhingste, der indhentede de højeste priser. Gennemsnitsprisen for de kårede og ukårede hingste lød på 58.033 EUR, mens de to fløjhingste blev solgt for 250.000 EUR og 210.000 EUR.

Dyreste blev kat.nr. 63, den brune Cornet Obolensky-søn, som alle talte om før auktionen, og det var ikke så meget på grund af dens far men nærmere på grund af moderen, som er Meredith Michaels-Beerbaums succesfulde hoppe Bella Donna. Hingsten, der er lavet ved embryo transfer, forblev i Tyskland, idet Gestüt Bonhomme fik det afgørende bud på auktionen.

/Westfalen Pferde.

Copyright Ridehesten.com
De to fløjhingste. Foto: Westfälisches Pferdestammbuch e.V.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen