To danske pararyttere vandt i dag i Holland

17-06-2022 16:10

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er de danske pararyttere til start ved det internationale stævne i hollandske Kronenberg, og i dag har både Katrine Kristensen og Tobias Thorning Jørgensen redet en sejr hjem

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen med Jolene Hill. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske pararyttere er i denne uge til start i Holland, og i dag har været en succesfuld dag, hvor det er blevet til to danske sejrer. 

Den første tog Tobias Thorning Jørgensen i grad III-rytternes klasse. Tobias red sin faste makker Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit/ Windsor (opdr. Hanne Andreasen) og sammen opnåede de 76,274 procent og tog en overlegen sejr med 3,5 procent ned til andenpladsen. I sammen klasse blev Karla Dyhm Junge med Miss Daisy e. De Noir/ Blue Hors Future Cup (opdr. Marianne Brinck Stengaard) placeret som nr. 5. 

– Det er dejligt endeligt at være tilbage på stævnebanen igen, og Jolene gjorde det supergodt i dag og jeg er meget tilfreds med præstationen, fortæller Tobias Thorning Jørgensen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I klassen for grad II-rytterne lykkedes det Katrine Kristensen at ride sejren i hus. I sadlen på den 14-årige Gørklintgaards Quater e. Quaterback/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Jørgen Ravn) opnåede hun hele 77,121 procent og vandt med over 6 procent ned til andenpladsen. 

Resultater fra stævnet. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen