Placeringer til danske ryttere i udlandet

19-02-2022 10:00

Trine Askjær-Jørgensen

Flere danske ryttere red sig i går til placeringer ved stævner i udlandet. Det var bl.a. Lars Bak Andersen, Nicholas Pedersen og Jennifer Pedersen – i henholdsvis Holland og Portugal

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er rigtig mange, danske springryttere draget ud til stævner i Europa. De er taget til følgende lande: Spanien, Portugal, Holland, Italien Belgien. Og i går blev det til flere flotte placeringer rundt omkring ved disse stævner.

I Kronenberg, Holland, red Lars Bak Andersen sig på ryggen af Carl-Heinz B e. Chacco-Blue/ Quality 9 i tiden 60,56 sek. til en flot syvendeplads i en CSI2* 145 cm-klassen.

Klassens resultat.

På samme stævneplads havde også Nicholas Pedersen succes, idet han på hoppen Tailormade Chassuri e. Chaloubet/ Casall red sig til en femteplads med tiden 62,93 sek. i unghesteklassen for 7-års heste, som gik i 135 cm højde.

Klassens resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnets start- og resultatlister.

I et helt andet land, nemlig til stævnet i Villamoura, Portugal, red endnu en dansker placering hjem. Jennifer Pedersen red sig med Diavoltan Old e. Diarado/ Acord II til en tredjeplads i en CSI3* klasse i højden 135 cm. Det gjorde hun med tiderne 33,65 og 32,5 sek.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Pedersen og Diavoltan Old. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen