To beridere skal styrke rytterne midt i beriderbæltet

09-07-2016 07:35

Efter mange år med ufaglærte undervisere, har Silkeborg Rideklub valgt at ansætte en berider nummer to, der skal supplere berider Preben Ørts. Dels for at styrke undervisningen og dels for at give nyt blod til klubben

Copyright Ridehesten.com
Nuværende berider ved Silkeborg Rideklub Preben Ørts

I det smukke Funderholme, lige uden for Silkeborg, ligger Silkeborg Rideklub omkranset af store skove, søer og enge. Naturen er ikke bare tæt på – rideklubben ligger midt i den.

Her har berider Preben Ørts stået for undervisning og ridning siden 2003 med en staldmester som daglig leder. Fremover vil strukturen blive forandret.

Nu opruster Preben Ørst ved Silkeborg Rideklub med endnu en berider, nemlig den nyuddannede Søren Andersen. Sammen med Preben skal de to drive Silkeborg Rideklub, og med endnu en berider i Silkeborgområdet kan det nu for alvor kaldes et beriderbælte. I Silkeborg Kommune er ikke mindre end 12 beridere bosiddende - nogle mere aktive end andre. 

- Vi vil gerne kvalitetsstemple undervisningen, så derfor har vi ansat Søren Andersen som vores nye berider fra august, siger Helle Knop, der er formand for Silkeborg Rideklub. 

Copyright Ridehesten.com
Den nye berider Søren Andersen der skal ansættes ved Silkeborg Rideklub pr. 1. august

Læs hele historien om Silkeborg Rideklub i juli-nummeret af magasinet Ridehesten. Hvis ikke du allerede modtager bladet, kan du lige nu bestille abonnement og få juli-nummeret med helt gratis! Bestil Ridehesten lige HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen