Tip til overnatning under EM

19-06-2013 14:11

Maja Golles

Hvis du har planer om at overnatte, når du besøger ridesportens internationale højdepunkt i 2013 i Herning 20.-25. august, så bør du booke din overnatning i god tid – ja, gerne allerede nu

European-Herning har allieret sig med de bedste samarbejdspartnere for at give de besøgende optimale muligheder for overnatning i Herning:

Hotel gennem Visit-Herning

Med Visit-Herning er du sikret professionel og effektiv service af højeste kvalitet, når du skal finde overnatning på et attraktivt hotel eller bed and breakfirst i – og omkring Herning. Du kan booke overnatning gennem Visit-Herning her samt læse mere her.

Sommerhus gennem NOVASOL og Dansommer

Snup en miniferie i forbindelse med ECCO FEI Europamesterskaberne i Herning. I et samarbejde med NOVASOL og Dansommer bliver det nemt for dig at finde overnatning i Herning og omegn. NOVASOL og Dansommer har stor erfaring med sommerhusudlejning, så der er helt sikkert et sommerhus, som passer dig – om du rejser som par eller med familie og venner. Find sommerhus her eller her.

Overnat på EM-Camping

Et godt alternativ til hotel og sommerhus i Herning er at campere. Og det giver dig endda muligheden for at bo midt i begivenhedernes centrum.

På et stort område bag MCH Arena etableres en EM campingplads, der tilbyder optimale muligheder for billig overnatning til dig, som gerne vil bo tæt på begivenhederne og ikke vil gå glip af noget.

Campingpladsen anvendes i løbet af året til flere store arrangementer i MCH Messecenter Herning. Book din plads og se priser her.

Ved bestilling tilsendes en kvittering, der skal fremvises ved ankomst på pladsen. Der vil være mulighed for at medbringe både eget telt, campingvogn eller autocamper, og der vil være mulighed for strømtilslutning på alle pladser, ligesom der er toilet- og badefaciliteter. Hvert areal er 7 x 10 mtr.

Campingpladsen er åben fra lørdag 17. august kl. 09.00 til mandag 26. august kl. 12.00

Hvis du ikke selv har mulighed for at medbringe en campingvogn, kan du leje en gennem European Herning – se mere her.

Kun 200 m fra EM’s stævneplads etableres også en særlig DRF camping lejrplads.

Er du ikke publikum?

Samarbejdspartnere, sponsorer, hesteejere, officials m.fl. bedes henvende sig særskilt vedr. muligheder for overnatning. Du skal da henvende dig til:
Julie Strunge - e-mail: hotel@european-herning.dk - tlf.: +45 6127 6870 (Tlf. tid tirsdag og torsdag 13.00-15.00)

Er du fra pressen?

Presseakkreditering for journalister, fotografer o.l. sker her - her kan man i samme forbindelse ansøge om overnatning på de officielle media hoteller.

Besøg EM' hjemmeside her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen