Tina og Torben dominerede MA

08-03-2013 17:50

Maja Golles

DV's Hingstekåring | Tina Lund blev nr. 1 og nr. 4, mens Torben Frandsen blev nr. 2 og nr. 3 i eftermiddagens Ifor Williams MA-springning

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund og Zamiro.

I dagens sidste springklasse i Hal M - Ifor Williams MA etstjernet - var 27 ryttere til start på en perlerække af dansk varmblods rideheste og avlshingste. 11 ekvipager red hovedrunden uden fejl, og dermed var der lagt op til en spændende omspringning. Og spændende blev det! Både Tina Lund og Torben Frandsen havde to heste med i omspringningen, og hverken de to eller nogen af de andre ryttere havde tænkt sig at give sejren fra sig uden kamp.

Torben Frandsen på Linardo var første rytter på banen, og han lagde med det samme max pres på de øvrige ryttere ved at levere en forrygende runde uden fejl i tiden 29,63 sekunder. De næste tre ryttere - Kirstin Skjoldshøj, Bjarne Mark og Kim Knudsen - formåede ikke at slå den tid. Men det gjorde omspringningens 5. rytter, Tina Lund. På super erfarne Zamiro red hun en lynhurtig omspringning, hvor især en meget snæver vending til den næstsidste forhindring var medvirkende til, at hun med en tid på 28,57 sekunder red sig ind foran Torben Frandsen. Tina Lund og Zamiros tid skulle vise sig umulig at slå, selvom især Torben Frandsen på Carmargue, Rikke Haastrup Kristensen på Årup Mølles Happiness og Tina Lund selv på Chubon Ravnes-Have alle var ganske tæt på.

Den endelige placeringsrækkefølge i klassen blev:

1: Tina Lund/Zamiro

2: Torben Frandsen/Linardo

3: Torben Frandsen/Carmargue

4: Tina Lund/Chubon Ravnes-Have

5: Rikke Haastrup Kristensen/Årup Mølles Hapiness

6: Bjarne Mark/Unicorns Royalisto

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen