Thomas Dolleris Larsen er i bedring

05-07-2020 10:30

Det forlyder i dag, at der er rigtig gode nyheder om Thomas Dolleris Larsens situation. Han blev midt i maj ramt af en hjerneblødning og har siden kæmpet med komplikationer omkring væskedræn, men hans partner Anemette Holm Petersen har i dag delt gode nyheder 

Copyright Ridehesten.com
Berider Thomas Dolleris Larsen. Foto: Ridehesten.com.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Thomas Dolleris Larsen har i halvanden måned kæmpet med følgerne efter den hjerneblødning, han fik den 17. maj. Mens Thomas fortsat har været uden for bevidsthed har man ventet på, at der kunne foretages nye operationer til at lægge indvendigt dræn af hjernevæsken.

Ind imellem er han blevet ramt af flere infektioner og har derfor fået en del antibiotika, hvilket har været medvirkende til udskydning af operationerne. Sideløbende er Thomas gradvist udtrappet af respiratoren og har været vågen i dagtimerne, hvor han har været oppe at sidde i en stol. Hans kommunikationsmuligheder har været meget begrænsede, men lidt efter lidt er han begyndt at kunne bevæge sig lidt, hvilket løbende har givet gode tegn.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange mennesker i dansk ridesport følger Thomas Dolleris Larsen i den svære tid, og derfor bliver det også modtaget med stor glæde, når hans partner Anemette Holm Petersen deler nyheder om Thomas' situation. I dag har hun på Facebook delt dejlige nyheder:

– Kære Alle. I går aftes fik jeg en fantastisk god nyhed fra Skejby Sygehus. Thomas har i tre uger kæmpet med infektioner især fra hjernevæsken, og det har sat hans udvikling noget tilbage. Nu er der endelig kommet tre rene svar tilbage, og det betyder, at han kan få lagt drænet i hovedet indvendig og komme ud af intensiv afdeling og begynde på genoptræning.

– Han er lidt mere vågen og kan høre lyde omkring sig. Ind imellem bevæger han lidt på sine ben og klemmer lidt i hånden. Det er stadig lidt svært at sige, om han kan svare os, men jeg tror han prøver. Tusind tak til Intensiv Nord 1 på Skejby Sygehus for at passe så godt på Thomas og tusind tak til alle jer, som spørger til Thomas og ønsker os al det bedste. Jeg er så taknemmelig og rørt.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald