Theodor Linde 5'er i 3-stjernet Grand Prix (video)

07-03-2022 08:28

Annika Knudsen Lorentsen

19-årige Thedor Linde har haft særdeles stor succes ved det 3-stjernede internationale stævne i Gorla Minore, og i går sluttede han stævnet med en fornem femteplads i 150 cm Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Theodor Linde med Salto des Nauves H D C. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

60 ekvipager var til start i gårsdagens 150 cm Grand Prix ved det internationale stævne i italienske Gorla Minore. Her lykkedes det 19-årige Theodor Linde at ride op med nogle af verdens virkelig dygtige springryttere, og efter en fejlfri hovedrunde var han klar til omspringning, hvor han sirkrede sig femtepladsen med fire fejl. 

Theodor var til start på sin mangeårige partner Salto des Nauves H D C e. Dollar dela Pierre/ Le Sartillais. Ekvipagen blev ligeledes placeret i fredagens 150 cm-klasse, og dermed må det siges at være et særdeles succesfuldt stævne for den unge danske rytter. Se video af Theodors ridt søndag nederst. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går lykkedes det også Philip Wendelboe at ride et godt resultat hjem i Italien, og faktisk tog han sejren i sin klasse. Det gjorde han i sadlen på Discrete d'Elle e. Nippon d'Elle/ Quidam de Revel. 

Der var ligeledes flere andre danskere til start til stævnet. Alle resultater fra Gorla Minore. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen