Talentfuld walisisk rytter har mistet livet

21-11-2020 06:45

Merete Haahr

En lovende ung 16-årig rytter som havde verden for sine fødder, tog sit eget liv efter et mindre skænderi med sin mor. En tragisk slutning på et alt for kort liv, og en død, som har fået pigens mor til at starte en indsamling

Copyright Ridehesten.com
Brodie Morgan blev kun 16 år, og var en lovende og talentfuld rytter. Foto: shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Brodie Morgan fra Wales, beskrives som en glad og livlig studerende og en meget engageret rytter. Hun red flere gange om ugen, og havde deltaget i utallige stævner. Dog havde hun på det seneste  haft problemer med sine venner, og ifølge retsmedicineren sørgede hun også over tabet af sin bedstefar og en nær ven. Desuden havde hun haft problemer med at finde venner blandt de andre elever på skolen. 

Brodies mor, Emma Webb beskriver situationen som ledte op til Brodies forsvinden således:

– Brodie var i godt humør da jeg sagde til hende at hun galoperede for hurtigt. Jeg fortalte hende, at hun ikke måtte komme til stævne i weekenden, hvis ikke hun tog farten af, og Brodie svarede, at det var sidste gang hun ville ride på sin pony Archie.

Da moderen kort tid efter fandt ponyen stadig med sadel på i stalden, underrettede hun politiet om Brodies forsvinden. 

Brodie havde sidst på eftermiddagen sendt en besked på snapchat til sine venner, hvor hun havde skrevet

”Jeg elsker alle så meget, og jeg ønsker, at I skal vide hvor meget I betyder for mig.”

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ud fra koordinaterne på snapchatbeskeden, kunne Brodies omtrentlige lokation spores. En ven af familien fandt Brodie i en nærliggende skov, men da var det for sent og Brodie blev erklæret død kort tid efter. 

Brodie elskede at ride og det var en tragisk slutning på et alt for kort liv. Uanset hvad hun havde valgt, så ville hun have lykkedes med det, fortæller Emma Webb.

Brodie var moderens eneste barn, og hun var hendes stolthed og glæde. Ifølge retsmedicineren, havde mor og datter haft et lille skænderi kort forinden, men ikke andet end, hvad der normalt finder sted i tætte forhold.

Heste og ponyer var Brodies passion, og det kunne de have været igennem hele hendes liv. 

Emma Webb har efterfølgende startet en indsamling omkring depression, mobning og mental sundhed hos unge mennesker for at sætte fokus på den svære samtale.

I Danmark kan man kontakte livslinjen hvis man er i krise eller har brug for rådgivning. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald