Tag Lone Bang Larsen med på ferie

19-07-2014 10:21

Skal du ud og rejse i sommerferien og mangler læsestof til lufthavnen? Med et Ridehesten PLUS-abonnement er det muligt at læse Ridehesten digitalt - lige til at lukke op på en computer eller tablet

Copyright Ridehesten.com
Skal Lone Bang Larsen med dig på ferie? Danmarksmesteren pryder forsiden af det seneste nummer af Ridehesten, som også ligger digitalt.

Om sommeren skal bruges med fødderne dyppet i en pool i Grækenland, solidt boret ned i vandresko på trek i Norge eller oppe på bagsædet, men turen går til stævne, er det rart at have læsestof ved hånden - og helst noget, der ikke vejer for meget.

Det kan Ridehesten hjælpe med. Med et abonnement på Ridehesten PLUS kan du læse den digitale version af magasinet Ridehesten, samt at få adgang til det digitale arkiv, der på nuværende tidspunkt rummer alle årgange af magasinet Ridehesten fra 2012, 2013 og 2014, og som fortsat udbygges.

Det er nemt at få et abonnement på Ridehesten PLUS, og der er mulighed for at vælge lige den løsning, der passer dig bedst. Du kan få adgang til nyheder på Ridehesten.com, digitale magasiner eller magasinet Ridehesten, to af delene eller det hele. 

Læs mere her. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen