Tæt topkamp i Bundgaard Byg

08-06-2014 12:14

Britt Carlsen

Anden afdeling af den populære Bundgaard Byg Cup blev afviklet ved DM-stævnet, og der blev vist ridning og heste af høj kvalitet i de to klasser, der sammenlagt blev vundet af Daniel Bachmann Andersen

Regnen startede med at vælte ned over dressurstadion på Broholm her til morgen og druknede næsten Susanne Barnow og Romance, der lå på tredjepladsen inden kürfinalen. Heldigvis kom solen igennem, og nu stråler den ned over stævnepladsen, hvor der er en stemning af forventning forud for mesterskabsklasserne.

Intermediaire Kür, der er en del af tre kvalifikationsstævner forud for finalen ved Blue Hors Dressurfestival til november, blev en særdeles seværdig klasse med 15 startende ekvipager. Det blev til sejr i både kvalifikationen og kürfinalen til Daniel Bachmann Andersen og den spektakulære Krack C-søn Vladimir. Susanne Barnow sidder igen på Hasse Hoffmanns avlshingst Onassis e. Obelisk, og de sluttede på en samlet andenplads knap to procentpoints efter Daniel. 

Sidsel Johansen satsede hårdt i kürfinalen på Alibi D e. Alcazar, det kostede et par taktfejl i øgningerne, men mange øvelser blev vist med høj kvalitet. Sidsel er gravid, og hun er sat til at føde i starten af september og hun venter en dreng. - Jeg har en super jordmor, som bakker mig op i at fortsætte med at ride, så længe jeg bare passer lidt på mig selv og lytter til min krop, fortæller Sidsel og hun fortsætter: - Jeg har ikke haft nogle problemer, men jeg får også god hjælp i det daglige. Jeg rider tre heste normalt, og så rider jeg hele tiden med omtanke også på opvarmningen, og så kan det sagtens lade sig gøre. Nu er Alibi også en kammarat, så det går fint, slutter hun. 

Se resultatet her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen