TADC er gået konkurs

30-11-2022 15:56

Trine Askjær-Jørgensen

TADC Danmark, der blandt andet står bag et show af Den Spanske Rideskole fra Wien den 9.-10. december i Royal Arena i København, har netop meldt ud, at de er gået konkurs. Det betyder desværre, at de resterende arrangementer i 2022 er aflyst, også det arrangement, som Ridehesten har udloddet billetter til

Copyright Ridehesten.com
Showet i Royal Arena i København i starten af december er desværre iblandt de arrangementer, der er aflyst.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Virksomheden TADC Sweden AB, som afholder koncerter og events, har for kort tid siden meddelt, at de er gået konkurs. Det går desværre også ud over datterselskaberne TADC Norge og TADC Danmark og har en effekt på de resterende arrangementer i 2022, der desværre er blevet aflyst.

– Den seneste tid har det været meget hårdt for både os og andre aktører i koncertbranchen. På grund af de varige effekter af pandemien og stærkt øgede omkostninger kombineret med reduceret billetsalg, er situationen i sidste ende blevet uholdbar, skriver TADC på deres Facebook-side.

Det betyder desværre, at resten af de arrangementer, der skulle have været afholdt i 2022 er aflyst, heriblandt det show Den Spanske Rideskole fra Wien skulle have holdt i Royal Arena i København den 9.-10. december. Så har du billetter til det flotte show, må du desværre vinke farvel til den oplevelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

TADC forsøger at finde løsninger på arrangementerne det næste års tid og vender tilbage med information om det og evt. genkøb af billetter.

– Det er en situation, som vi virkelig helst ikke vil stå i. TADC har i mange år arbejdet hårdt for at kunne levere koncerter til det nordiske publikum, og vores besøgende har altid været vigtige for os. Vi forstår, at mange er berørte, og at det giver problemer for jer, der havde planer om at deltage i en af koncerterne. Vi er ekstremt kede af dette. Så snart der er mere information, vender vi tilbage, skriver TADC på Facebook.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen