Sylve Söderstrand - Tæt på katastrofe

18-04-2015 12:23

Anne-Sofie Schou Munk

Anden runde af World-Cup finalen i springning er overstået. Sylve Söderstrand er meget imponeret over Douglas Lindelöw, men mindre tilfreds med banebyggeriet

Copyright Ridehesten.com
Sylve Söderstrand her sammen med Jens Friedricsson til Falsterbo Horseshow

Banen i dag var hård,  virkelig hård - og mærkeligt bygget. Især i slutningen af banen, ved forhindring nr. 11 og ind i trekombinationen var der en meget mærkelig vinkel og med en afstand, der lå midt mellem fem og seks galopspring.

Desværre blev det en smule, som vi frygtede, flere af hestene fik en meget dårlig tur, og det var lidt på randen til en katastrofe.

Med det i tankerne, var Douglas' ridt endnu mere imponerede. Der viser Douglas hvilken rytter han virkelig er, og hvilket fokus han har. I sit første store mesterskab går han ind og rider sikkert og som planlagt, trods alle vanskelighederne.

Således har han altså 10 fejl i alt for de to runder, fortsætter han i den stil - og - har han heldet med sig lidt også, så at alle bomme bliver liggende, har han en god chance for at gå videre. Lige nu er han på en tolvte plads.

I top ligger Steve Guerdat og Richard Fellers, som begge er videre i finalen på søndag med nul fejl.

Kilde: Jumpclub

Info

Sylve Söderstrand er holdkaptajn for det svenske landshold i springning, sammen med den hollandske træner Hans Horn
Sylve Söderstand er særdeles kompetent og har sikret en god udvikling i svensk springsport.
Han har tidligere været forbundskaptajn i perioden 1999-2004, hvor han samarbejdede med Henk Nooren. Sammen ledte de det svenske landshold til EM-sølv, VM-sølv og OL-sølv. I den mellemliggende periode har han været landstræner for det norske springlandshold, der kvalificerede sig til OL
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen