Super spændende Grand Prix

19-10-2013 14:11

JBK Hele 14 ryttere formåede at ride fejlfrit i Absolute Horses Grand Prix i Odense og halvdelen af rytterne var danske, men trods hård kamp blev det til norsk sejr

Det var en 1-stjernet Grand Prix præsenteret af Absolute Horses som afsluttede springklasserne i Odense, og der var en super stemning i hallen som næsten er helt fyldt. Og rytterne leverede i høj grad varen til publikum, for der blev vendt og drejet og satset i opskruet tempo og bedst af alle blev norske Oda Norström Roth og Lindberg Des Hayettes. 

Igen i denne klasse var det berider Torben Frandsen som blev bedst placerede dansker, idet han red sig ind på femtepladsen med avlshingsten Heartbeat, der har haft stor succes som far til adskillige championatsheste i dette års springfinaler, som blev afviklet i torsdags her i Odense.
Marianne Hallundbæk red en sikker, fejlfri runde i et godt grundtempo, men uden at oversatse, og den taktik lykkedes idet hun gentog den fejlfrie runder på Chester og sluttede på syvendepladsen.
Rikke Haastrup Pedersen kom ind i placeringsrækken med Charleston K e. Carinjo med fire fejl i omspringningen, samme resultat fik Søren Møller Nielsen/Velerne mens Mie Daugaard Reimer/Miss Holsteins Merci e. For Feeling og Martin Dienesen Neergaard/Kikanalo e. Godsend du Reverdy begge fik 8 fejl på deres unge, og meget talentfulde heste. Michela F. Pedersen og Concorde var fejlfri i hovedspringningen, men fik ikke helt tur i den i omspringningen 

Se resultatet her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen