Succesfuldt Sydjysk Mesterskab i weekenden

07-09-2021 06:37

Christine Krogh Frausing
Skribent

Da der i weekenden blev afholdt Sydjysk Mesterskab ved Sundeved Rideklub, skinnede solen over de mange glade ryttere. Både pony- og hesteryttere viste god form, og særligt for hest var det kun marginaler der skillede holdene fra hinanden

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Alminde Wollesen, Malene Schmidt Pelle, Emma Skovgaard, Nikoline Eriksen Iversen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den forgangne weekend har været sprængfyldt med arrangementer, og også i Sundeved Rideklub, blev der afholdt et spændene stævne. Det var tid til det årlige Sydjyske Mesterskab, hvor klubber danner hold, og stiller op i konkurrencen om at vinde mesterskabet. Hovedsponsor er ECCO, der flittigt støtter op om dansk ridesport.

Til start for pony var intet mindre end 19 hold, imens der for hest var 6 hold til start. 

Aabenraa Rideklub løb med sejren for ponyer. På holdet var Frederikke Alminde Wollesen, Malene Schmidt Pelle, Emma Skovgaard og Nikoline Eriksen Iversen. Deres samlede score lød på 213.771%, hvilket er mere end 2% bedre en andenpladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Louiselund Rideklub nappede andenpladsen, og scorede hele 211,659%, imens tredjepladsen blev vundet af Rideklubben Møllen, der brillierede med 210,466%.

Copyright Ridehesten.com
Laura Mathiasen, Heidi Dolin, Caroline Fauerby Rewitz og Tobias Dolin. Foto: Privat

Et tæt løb blandt hestene

For hesterytternes vedkommende var det utroligt tæt. Førstepladsen gik dog til værterne selv, nemlig Sundeved Rideklub. De blev belønnet med 209,577%. Rytterne der udgjorde holdet var, Laura Mathiasen, Heidi Dolin, Caroline Fauerby Rewitz og Tobias Dolin. 

Lige efter Sundeved Ridklub kom Tinglev Rideklub, der lykkes med at ride til 209,478%. Det var altså i sidste ende kun marginaler der afgjorde, hvem der skulle løbe med sejren. Placeret på en flot tredjeplads blev det Grindsted Rideklub, der ligeledes lå og lænede sig op af de to andre hold. Holdet red nemlig til 209.292%

Copyright Ridehesten.com
Heidi Dolin og Tobias Dolin. Foto: Privat
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen