Succesfuldt følskue for Dynamic Dream afkom

23-07-2022 19:42
Avl

Et af årets sidste følskuer i Dansk Varmblods regi blev i dag afholdt af Region 1 i Vallensbæk, hvor begge de dressurbetonede vinderføl var efter Dynamic Dream

Sommerens DV-arrangementer er efterhånden ved at være afholdt inden det hele kulminerer ved VM i Herning, hvor Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue bliver afholdt i Boxen. I går var Vallensbæk fyldt med yndige hopper, mens det i dag var føllenes tur.

I den ene hal stod Johnny Hansen og Niels Pedersen for at bedømme de 18 springbetonede føl, som var tilmeldt dagens følskue og af dem fik seks føl adgang til finalen.

Kampen om titlen som dagens bedste springbetonede hoppeføl bestod af tre velgående føl, men det blev Utopia e. Syvhøjegårds Unforgetable S DWB/Cavall Ask fra Anette og Christian Gjørup i Græsted, som dommerne valgte at udpege som vinder. Udover den fornemme titel, modtog hoppeføllet også en billet til eliteskuet, mens Be My Bestie e. Vong's Brunello DWB TH/Primatico xx fra Maren Frydendahl i Asnæs, blev nummer to og dermed reserve.

Dermed var der tre hingsteføl tilbage og her var dommerne ikke i tvivl om at dagens bedste springbetonede hingsteføl var katalog nummer 125, nemlig Taurion de Merignat e. Tangelo van de Zuuthoeve/Diarado fra Torero Holding i Græsted. Det anden bedste hingsteføl og reserve til eliteskuet blev Dia Mio e. Diarado/Colman fra Ditte Stignæs i Brøndby.

I det store ridehus stod Claus Hansen og Laura Juul for at bedømme dressurføllene og her udtog de syv hoppeføl til eftermiddagens finale. Moderen til dagens dressurbetonede hoppeføl har efterhånden haft adskillige fløjføl og i dag var ingen undtagelse, da Springborgs Guatemala e. Dynamic Dream/Diamond Hit fra Stutteri Springborg ved Per & Pernille Springborg i Skævinge, travede sig direkte ind i dommernes smag og dermed var bedst af alle de dressurbetonede hoppeføl. Det er dog ikke kun dommerne som var begejstrede for hoppeføllet, for da hun blot var et par uger gammel, blev hun købt af den tyske OL-rytter, Sönke Rothenberger.

Nummer to og ligeledes udtaget til eliteskuet blev et unavngiven hoppeføl efter Franklin/Sezuan fra HH Horses i Solrød Strand, mens Landstedets La Falippa e. Sezuan/Fürstenball fra Familien Skjold v/Henrietta Løwe i Ballerup blev nummer tre og reserve i et stærkt felt af hoppeføl.

Dagens sidste finale stod de dressurbetonede hingsteføl for og her var fem føl udtaget. Endnu engang blev det et føl efter Dynamic Dream som travede afsted med fløjpladsen, da Dream Catcher A e. Dynamic Dream/Sunny-Boy fra Dorte Andersen i Frederikssund, blev udpeget som dagens dressurbetonede hingsteføl.

Dagens næstbedste dressurbetonede hingsteføl og med en billet til eliteskuet blev Björklunds Valentino e. Valverde/Sir Donnerhall I fra Stutteri Björklund v/Lisa Gade i Vejby, hvorefter Santino Maxima e. So Perfect/Blue Hors Fifty Cent fra Maxima Horses v/Maria Wibroe i Hørsholm blev nummer tre og reserve.

Se katalog og dagens resultater.

Copyright Ridehesten.com
Dagens dressurbetonede hoppeføl til venstre og dagens dressurbetonede hingsteføl til højre - begge afkom efter Dynamic Dream. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Ridehestens fotograf har været til stede hele dagen. Billederne fra følskuet vil være online hurtigst muligt.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen