Store Hestedag slår publikumsrekord!

06-09-2021 13:47

Christine Krogh Frausing
Skribent

Store Hestedag er et meget populært arrangement, blandt både heste- og hundefolket. Det afslører blandt andet antallet af publikummer, da arrangementet i år slog rekord, og havde 5000 flere besøgende, end de forgangne år

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Marie Rohleder
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var liv og glade dage i weekenden på Dyrskuepladsen efter to års coronapause. Danmarks største udendørs heste- og hundeevent fik endelig lov til at byde sine savnede gæster velkommen – og noget kunne tyde på, at følelsen var gengældt: Hele 27.810 gæster slog vejen forbi arrangementet over de to dage. Det er absolut rekord og svarer til næsten 5.000 flere gæster end sædvanligvis. 

De ekstra gæster kunne mærkes og standholderne var i højt humør og meget tilfredse. De forskellige stævner og konkurrencer for både hunde og heste forløb helt efter planen, og oplevelserne for gæsterne blev taget godt i mod. 

Copyright Ridehesten.com
Det var mange der samlede sig om den store ring ved Store Hestedag. Foto: Ridehesten / Marie Helene Rigård Rohleder
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har haft en fantastisk Store Hestedag. Der var enkelte tidspunkter midt på dagen begge dage, hvor der var stort pres på parkering og indgange og gæster kan have oplevet kødannelse. Det skyldes de mange ekstra gæster, som var en glædelig overraskelse, og vi lover selvfølgelig at være forberedt på disse udfordringer i fremtiden, siger Helle Lyngfeldt, ansvarlig for Store Hestedag. 

Store Hestedag vender tilbage igen 3.-4. september 2022.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen