Stor tilslutning til Egene Rideklub

17-08-2023 12:19

Charlotte Kusk Berwald

I morgen er der åbent hus hos Egene Ridecenter hvor mere end 300 har meldt sig til. Berider Sigurd Nielsen er helt blæst bagover af den store opbakning

Copyright Ridehesten.com
Sigurd Nielsen. Foto: Ridehesten.com/Stine Gertsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Her vil Egene Ridecenters vise vejen fra elevskolen til at blive privatrytter. 
– Det skal formidles og folk skal vises vejen frem. Vi skal ikke bare gå og gemme os, det er ikke godt for sporten, fortæller Sigurd Nielsen til Ridehesten.

Weekendens arrangement handler netop om overgangen fra elevskolen, hvor der hos Egene hver uge er 250 lektioner, til de private ryttere.
– Vi har tre opvisninger. Den første rytter en en ung ponyrytter, der for få måneder siden fik sin første pony. Her skal vi vise hvad det indebærer når man tager springet fra elevskolen til egen pony. Lige nu er der nedgang i ridesporten, men folk er derude og de er interesserede. Vi skal blive bedre til at tage ansvaret for ridesporten på os og vise vejen, åbne dørene op og lade folk komme ind. Det er det bedste vi kan gøre for sporten, fortæller Sigurd.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er arrangeret en fredagsbar, med rosébar til de voksne. Derudover er der tombola, hvor der er gode præmier på spil. Her er både mulighed for at vinde hotelophold, ligesom eksempelvis Tattersall Rideudstyr og Trolle Company har sponsoreret lækre præmier. 

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen