Stjernebesat World Cup i Odense

09-10-2013 09:08

Signe Wiese

I august kunne vi nyde nogle af verdens bedste dressurekvipager, da de kæmpede om EM-medaljerne. Nu kan danskerne igen opleve mange af EM's topryttere når de vender tilbage til Danmark for at deltage i årets første World Cup-kvalifikation, der afvikles ved JBK Horse Shows i Odense

Copyright Ridehesten.com
EM-guldvinder Isabel Werth af en af de mange topryttere, der er klar til start i Odense.

World Cup kvalifikationen i Odense har stor tradition for at kunne tiltrække de største internationale stjerner på dressurhimlen. I år er ingen undtagelse og JBK Horse Shows er stolte af, at flere af medaljetagerne fra EM i Herning endnu engang finder vej til Danmark. 

Fra Holland kommer blandt andet EM-sølvmedaljevinderne Edward Gal på Glock´s Voice og Hans-Peter Minderhoud på det danske publikums darling, Glocks Romanov.

Fra Tyskland kommer EM-guldvinderne for hold Isabel Werth på Don Johnson og Fabienne Lütkemeier på Qui Vincit Dynamis.

Der er besøg fra den anden side af Atlanten i skikkelse af amerikanske Lisa Wilcox på Pikko del Cerro Hu.

Sverige sender Minna Telde på Santana og Tinne Vilhemsson Silfven på Don Auriello – en ekvipage der flere gange har redet flotte resultater hjem i Odense. 

Reem Acra FEI World Cup dressur finder sted lørdag den 19. oktober kl. 19.00 hvor der rides Grand Prix og søndag den 20.oktober kl. 14.00. hvor det er tid til kür.

World Cup i Odense 2013

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen