Stine Klausholt bliver ny berider hos Katrinelund

30-01-2022 16:45

Annika Knudsen Lorentsen

Til sommer bliver Stine Klausholt færdiguddannet som berider, og herefter vil hun tiltræde som berider hos hingstestationen Katrinelund på Mors 

Copyright Ridehesten.com
Stine Klausholt med Mexican Star. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi glæder os til at Stine bliver en fast del af vores team, fortæller Katrinelund i et opslag på deres Facebook-side, hvor de offentliggør, at Stine Klausholt bliver berider hos dem efter endt eksamen til sommer. 

Lige nu er Stine i lære hos Bjarne Mark Jensen. En læreplads som hun er meget glad for. Selvom det først er til sommer, er Stine allerede sikker på en stilling som berider, hvor hun får et stort ansvar i forhold til Katrinelunds uddannelse af både spring- og dressurheste. Det glæder hun sig til. 

Copyright Ridehesten.com
Stine Klausholt med Bakkely's Delini. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg glæder mig til at blive en del af det professionelle team på Katrinelund, hvor jeg kommer til at stå i spidsen for uddannelse og videreudvikling af nogle meget spændende spring og dressurheste. Derudover glæder jeg mig til at hilse på de avlere og samarbejdspartnere der allerede er en del af Katrinelund, fortæller Stine, som understreger sin taknemmelighed til alle der har været med hende på hendes vej igennem uddannelsen til berider. 

Stine har siden hun var barn haft flair for at uddanne heste, og gennem sin uddannelse har hun fået meget erfaring både i dressur og springning. I dressur har hun startet Intermediaire, mens hun i springning har redet MA. 

Copyright Ridehesten.com
Stine Klausholt i sadlen på hingsten Freestyle fra Katrinelund. Foto: Privat
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen