Stevnstrup holder årets første stævne på dansk grund

02-03-2021 19:23

Annika Knudsen Lorentsen

På grund af corona, har det endnu ikke været muligt at afvikle stævner i Danmark, men på grund af den begynde genåbning er det nu lykkedes for Stevnstrup Rideklub at planlægge stævne om knap 14 dage

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Sanne Kolind
Nyheden fortsætter efter annoncen

På grund af, at det nu er tilladt, at samles op til 25 personer i forbindelse med udendørs idræt har flere klubber øjnet en mulighed for igen at afvikle stævner herhjemme. Årets første stævne bliver i Stevnstrup Rideklub, hvor man var hurtig til at gribe chancen, og planlægge et stævne, som kan afholdes på trods af fortsat hårde restriktioner. 

– Vi startede planlægningen i onsdags, fik godkendt terminen torsdag og proportionerne torsdag aften. Og alle ponyklasser var udsolgt lørdag morgen, fortæller Rasmus Kaae, som har været med til at stable stævnet på benene. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet bliver afholdt i Stevnstrup Rideklub, men er opstået som et samarbejde mellem personer fra flere klubber. Både Vasehus Rideklub, Stevnstrup Rideklub og Skåde Rideklub har nemlig været med i planlægningen. 

– Vi har været nødt til at tænke stævnet anderledes end normalt, for at kunne få det til at lykkes. Det betyder, at der kun er en sværhedsgrad pr. rytter, men man må gerne have flere heste i samme sværhedsgrad. Vi har brugt meget tid på at få det til at lykkes, men nu glæder vi os til at tage imod rytterne til årets første stævne, forklarer Rasmus desuden.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen