Startlister til championatfinalerne

07-10-2022 13:13

I næste uge er der fra torsdag til søndag finale i Pavo og Dansk Rideforbunds Championat for Ungheste i dressur og springning 2022 på Blue Hors. Her finder du startlister og link til de indledende resultater i dressur

Copyright Ridehesten.com
Josefine Hoffmann og 4-årige Nordentofts Ibi-Alabast. Foto: Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når årets finale i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater i dressur for unge heste afvikles den 12.-16. oktober på Blue Hors, så gælder det 40 deltagere i finalen for 4-års, 24 ekvipager i hver af årgangene 5- og 6-års samt 14 deltagere i finalen for 7-års heste.

I kvalifikationerne for 4-års heste fik 10 direkte finaleadgang, og det samme gjorde sig gældende fem heste i hver af de øvrige tre årgange. De resterende finalister har fundet vej igennem mellemrunden vest i Grindsted Rideklub og mellemrunde øst i Heslegård Sportsrideklub.

Copyright Ridehesten.com
Anne-Marie Hosbond og 5-årige St. Tropez. Foto: Mie Thorup Poulsen

Søndagens finaler på Blue Hors vil bestå af 22 ekvipager i 4-års klassen, 15 ekvipager i hver af 5- og 6-års samt 10 ekvipager i finalen for 7-års.  Fra den indledende 4-års klasse går de 16 bedste direkte til finalen, men der fra lørdagens B-finale fyldes op med de seks bedste for at lande på 22 heste i finalen. Fra de indledende klasser for 5- og 6-års går 12 direkte til finalerne, og der skal findes yderligere tre i B-finalerne. Hos de 7-årige heste gælder det, at de otte bedste i den indledende klasse sikrer sig vej til søndagens finalen og får der selskab af de to bedste fra B-finalen lørdag.

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow og 6-årige Åtoftens Dancing Memory. Foto: Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ønsker man at følge dressurfinalerne på Blue Hors, er det en fordel, hvis man er udpræget "morgenmenneske", for både torsdag og fredag starter de indledende klasser kl. 7.00. Det skyldes, at der i samme hal skal afvikles de indledende runder i det tilsvarende finalestævne i springning – Pavo og Dansk Rideforbunds Championat for Ungheste i springning 2022.

Startlister til finalerne på Blue Hors den 13.-16. oktober

Resultater fra kvalifikationer og mellemrunder

Copyright Ridehesten.com
Signe Kirk Kristiansen og 7-årige Suarez. Foto: Rikke Hald Jensen

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen