Stærkt fra start i Belgien

07-02-2015 07:51

De danske springryttere ligger ikke på den lade side ved CSI-stævnet i Opglabbeek, Belgien, hvor det allerede er blevet til adskillige placeringer

Copyright Ridehesten.com
Marie Lunding Hansen på Søndervangs Maggie - her ved Riders Cup 2014.

Torsdagens første klasse, CSIYH1* for 6-års heste, bød på en dansk tredjeplads til Sashia Astrup Jensen på Cando VA e. Casall/Silvestermed nul fejl i omspringningen i tiden 31,70 sek. Shannon Meinert Ketterle og Camaro Blue e. Chacco Blue/Carinue kom ind som nummer ni i klassen med nul fejl i omspringningen i tiden 36,87 sek.

Sashia Astrup Jensen var også til start i 7-års klassen, hvor hun på Ardelia VA e. Con Air/Quidam De Revel opnåede en ottendeplads efter en fejlfri omspringning i tiden 29,76 sek.

I CSI2* (120 cm) blev det til en sjetteplads til Marie Lunding Hansen på Søndervangs Maggie e. Canto/Cassini II (opdr. Søndervang v/Else og Nis Ravn) efter en fejlfri omspringning i tiden 26,91 sek.

I fredagens CSIYH1* for 6-års heste blev det til en femteplads til Rikke Haastrup på Bjerglunds Sixtus Joter e. Singulord Joter/Calato med nul fejl i tiden 72,64 sek. Lige efter på sjettepladsen kom Shannon Meinert Ketterle på Camaro Blue efter en fejlfri runde i tiden 79,19 sek.

For 7-års hestene opnåede Dina Bach Sigmundsen på Belize d’Ive Z e. Berlin/Quidam De Revel en ottendeplads med nul fejl i tiden 64,78 sek.

Marie Lunding Hansen på Søndervangs Maggie sprang sig til en flot andenplads i CSI2* (120 cm) efter en fejlfri runde i tiden 63,09 sek.

I CSI2* (140 cm) blev det til endnu to danske placeringer med en niendeplads til Shannon Meinert Ketterle på Fashion 42 e. For Feeling/Matula med nul fejl i tiden 61,77 sek. og en 16. plads til Rikke Haastrup på Qualico Du Bobois e. Burggraaf/Cook Du Midour efter en fejlfri runde i tiden 64,74 sek.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen