Spanske heste indtog Store Hestedag med frihedsdressur

07-09-2019 13:33

Marie Helene Rigård Rohleder

Alicia Dosogne gav et flot show med sine spanske heste til Det Store Hesteshow ved Store Hestedag. Når hun træner sine heste, er det vigtigste at holde hestene glade for arbejdet

Copyright Ridehesten.com
Alicia Dosogne med sine spanske heste
Nyheden fortsætter efter annoncen

Alicia Dosogne fra Belgien var den hemmelige udenlandske optræden til Det Store Hesteshow til årets Store Hestedag. 

Med sine to smukke spanske heste indtog hun den store ring 1 og viste et meget imponerende show med frihedsdressur og trick. Det er anden gang, at Alicia Dosogne er i Danmark til Store Hestedag, og hun nyder at være tilbage. 

Copyright Ridehesten.com

– Publikum er veloplagte, vejret er fantastisk og showet gik rigtig godt, fortæller teamet bag Alicia Dosogne. De smukke heste kunne stejle, ligge ned, gå spanske skridt, bakke synkront og meget mere. 

Derhjemme har de 9 heste, som er en god blanding af spanske heste og lusitano. De rejser rundt i hele Europa og holder shows. 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det vigtigste er at have glade heste. Samspillet og tilliden mellem hest og træner er altafgørende for at kunne lave sådan et show, fortæller Alicia Dosogne. 

Hun arbejder meget varieret med sine heste, som hun sørger for at tilse hver dag. Hun sørger selv for at muge ud og groome, for det er ligeså stor en del af at styrke samværet med hesten, som træningen. 

Copyright Ridehesten.com

Se alle billederne fra Det Store Hesteshow og Store Hestedag på Ridehesten.com i næste uge. 

Se video fra Det Store Hesteshow her:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen