Spændende weekend hos Stevnstrup Rideklub

13-07-2017 07:18

Denne weekend byder på masser af god og spændende ridning blandt de yngste springryttere, når Stevnstrup Rideklub af 1994 ligger hus til årets Agria DRF-mesterskaber i springning

Copyright Ridehesten.com

I morgen går det løs, når Stevnstrup Rideklub af 1994 er vært til dette års Agria DRF-mesterskab i springning for children- og ponyekvipager.

Det største felt er blandt kat. III ekvipagerne, hvor hele 29 ekvipager er meldt til start, mens 11 kat. II, 12 kat. I, og 15 childrenekvipagerne også er klar til kamp

Se alle startlisterne HER

Info

Om DRF-mesterskaberne i pony- og childrenspringning

Mesterskaberne for ponyer springes over tre dage, og både 1. og 2. afdeling samt finalerne afvikles efter Metode A, hvor der rides en hovedspringning. Placeringsrækkefølgen bestemmes af antal fejl og blandt ekvipager med samme antal fejl af tiden. Resultaterne fra 1. og 2. afdeling lægges sammen, og de 20 ekvipager med færrest fejl (og ekvipager med samme antal fejl som sidst startberettigede ekvipage) går videre til finalen. Mesterskaberne afgøres ved sammenlægning af fejl fra 1. og 2. afdeling samt finalen, og ved lige antal fejl om 1., 2. og 3. pladsen foretages omspringning.

Childrenmesterskabet afvikles over to konkurrencedage med en kvalifikationsrunde i Metode A med en hovedspringning, og en finale over to runder. Mesterskaberne afgøres ved sammenlægning af fejl fra kvalifikationen og finalen, og ved lige antal fejl om 1., 2. og 3. pladsen foretages omspringning.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen