Spændende træningssamling for ung i DV

04-04-2024 14:51

I mandags var en flok unge og friske mennesker samlet på Stutteri Ask, hvor Ung i Dansk Varmblod afholdt årets første træningssamling med stor succes

Copyright Ridehesten.com
Dagen blev startet med fælles morgenmad. Foto: Privat

Ung i Dansk Varmblod er skabt for at vække interessen hos unge mennesker for avl og bedømmelse af danske varmblodsheste. Der afholdes kurser og temature kun for Ung i DV, og netop det var nogle af de unge mennesker samlet til i starten af denne uge.

Copyright Ridehesten.com
Lasse delte flittigt ud af guldkornene. Foto: Privat

I mandags blev årets første træningssamling for Ung i DV afholdt på Stutteri Ask, hvor Lasse Bendixen fra Stutteri Ask delte ud af sin viden. Dagen startede med morgenmad, hvorefter turen gik til ridehuset på Schelenborg. Her var der først fokus på mønstring, hvor Lasse vejledte og delte ud af guldkornene. Derudover var der også gennemgang og teori om løsspringning, hvorefter otte forskellige heste gav de fremmødte mulighed for at teste deres viden.

– Det gik rigtig godt. Vi havde en hel del nye og friske unge mennesker, hvilket var super dejligt, fortæller Inge Madsen og fortsætter: – Vi brugte meget tid på mønstring, for der er mange ting i den disciplin, som er virkelig svære, men jeg synes, at de unge klarede det rigtig godt. Generelt var det en rigtig god dag, og jeg synes, at de gjorde det rigtig godt.

Copyright Ridehesten.com
Der blev lyttet godt efter. Foto: Privat
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner