Spændende kursusaften på Ansager Dyrehospital

17-02-2012 07:21

Signe Wiese

"Ifoling – den vigtige start” og” Har orm nogen betydning” er emnerne når Dansk Varmblods Region 4 inviterer til kursusaften på Ansager Dyrehospital tirsdag d. 21. feb. kl. 19
Copyright Ridehesten.com
De optimale betingelser for ifoling er nødvendigt hvis man gerne vil have føl på marken - og det er bl.a. et af de emner, der skal snakkes om på kursusaftenen. (Foto: Ridehesten.com)

Under besøget vil dyrlæge Peter Fog fortælle om, hvordan man skaber de optimale betingelser for ifoling, så der det efterfølgende år kommer et herligt føl til verden. Herudover vil Peter Fog også fortælle om nogle af sine egne overraskende forskningsresultater vedrørende orm hos heste - hvordan forebygger vi mod orm og hvor skadelige er de, hvis man har dem blandt sine heste? Samtidig vil der være rundvisning og mulighed for at se de nyeste faciliteter på stedet. Kursusaftenen afholdes på Ansager Dyrehospital Gartnerhaven 5 6823 Ansager Så det bliver en spændende og hyggelig aften, som det plejer, når der er kursus hos dyrlægerne i Ansager. Mere information om tilmelding og pris via link til højre. Alle er velkomne.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen