Spændende championatsdag i Aalborg

16-09-2023 21:12

Juliemaja Søndergaard

Sportsrideklubben Aalborg lægger i weekenden fine baner til indledende kvalifikationer i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste

Copyright Ridehesten.com
Eric Gaurdia Martinez med My Vitality og Camilla Lærke Stubberup. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens 5-års championat bød på i alt 16 starter. Josefine Dahl Hoffmann og Qustello L e. Qantensprung/Hohenstein E.H. (opdr. L Horses) startede klassen og sikrede sig 1. pladsen med i alt 85.200. De red sig til 8.7 i både ridelighed og kapacitet. 

Merita Hagren med Zanetti e. Zoom/Fürst Romancer (opdr. Heinrich Aarnick) red sig ind på en 2. plads med en karakter på i alt 84.800 og med dagens højeste karakter i skridt på hele 9.2.

Copyright Ridehesten.com
Merita Hagren med Zanetti e. Zoom/Fürst Romancer. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Ind på en tredjeplads red Sanne Henningsen og Quatro Guldbjergs e. Quaterhit/Blue Hors Zarchmo (opdr. Henning Stuhr Petersen). De red til i alt 81.800 og fik 8.5 i skridt og 8.4 i kapacitet.

Copyright Ridehesten.com
Sanne Henningsen og Quatro Guldbjergs e. Quaterhit/Blue Hors Zarchmo. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Til 6-års championats kvalifikation var der i alt 7 starter. Klassen blev vundet af Eric Guardia Martinez med hingsten My Vitality e. Vivaldi/D-Day (opdr. Stal 104 BV), de sluttede med i alt 89.400 og med dagens højeste karakter i ridelighed, på hele 9.5.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen gik til Camilla Lærke Stubberup med Global Connect e. Grand Galaxy Win/Blue Hors Don Schufro (opdr. Tina og Henrik Blixenkrone), de sluttede med 79.400 og 8.4 i galop. 

Både Eric og Lærke rider til dagligt ved Helgstrand Dressage. 

Copyright Ridehesten.com
Camilla Lærke Stubberup med Global Connect. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Der var tæt løb for 1. og 2. pladsen i 7 års championats kvalifikation, der var i alt 8 starter. Klassen blev vundet af Emma Alhberg med Ambjergs Delgadino e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Don Romantic (opdr. Malene Clausen) med flotte 76,328% og med karaktererne 8.2 i ridelighed og 8.5 i galop.

Lige i hælende på Emma Ahlberg sng Michelle Hvid med Højgaardens La Negro e. Blue Hors First Choice/Don Frederico (opdr. Helle Hvid) ind på en 2. plads, de sluttede med 76% og en karakter på 8.2 i både galop og kapacitet.

Copyright Ridehesten.com
Michelle Hvid med Højgaardens La Negro. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Udover championater er der blevet afholdt 1. afdeling af distriktmesterskaber for distrikt 14, for senior, U21 samt kat. 1, 2 og 3 ponyer.

Ridehestens fotograf har været til syede hele dagen ved bane 1.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen