Søren Pedersen og Tailormade har succes i Spanien

22-01-2022 06:53

Annika Knudsen Lorentsen

I både torsdagens og gårsdagens klasser ved det internationale stævne i Oliva, Spanien, har danske Søren Pedersen opnået flere flotte resultater

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen ved DM 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag startede Søren Pedersen stævnet i spanske Oliva ud med en flot tredjeplads i 130 cm-klassen med Tailormade Carem Sandy e. London/ Sandro Boy. Senere på dagen blev han placeret i to 140-klasser med henholdsvis Tailormade Chalou Sare e. Chaloubet/ Sandor Boy (opdr. Tailormade Horses ApS), som blev nr. 14 i sin klasse, og Tailormade Conthargos Son PS e. Conthargos/ Chacco-Blue, som blev nr. 6 i sin klasse.

I torsdagens 145 cm-klasse opnåede Søren ligeledes en placering, denne gang i sadlen på Chico Z e. Clinton 1/ Quantum. Ekvipagen endte som nr. 11 ud af 80 ekvipager. 

Successen fortsatte fredag
Søren er eneste dansker til start ved stævnet i Oliva, men han formår virkelig at få fremvist det rød-hvide flag, for igen fredag er det blevet til flere placeringer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Først red han Tailormade Carem Sandy til en fornem fjerdeplads i 140 cm, hvor der i alt var 56 ekvipager til start. Derefter blev han igen placeret i en anden 140 cm-klasse. Denne gang i sadlen på Tailormade Chaccothargo e. Chacco-Blue/ Conthargos, som endte som nr. 13 ud af 84 ekvipager. 

Søren er ligeledes til start i flere klasser ved stævnet i dag.

Resultater fra stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen