Søren Pedersen helt i top i Grand Prix

07-12-2020 09:11

Britt Carlsen

Denne weekend har Søren Nørgaard Pedersen og hans søn Nicolas redet stævne i Belgien, og søndag blev det til placeringer til begge - Søren blev 2'er i Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen er blevet topplaceret i Grand Prix i weekenden. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag startede godt for familien Pedersen ved stævnet i Belgien på Sentower Park. Nicolas Pedersen og den Dansk Varmblods kårede hingst Tailormade Diarado's Boy e. Diarado/Argentinus kom ind på femtepladsen i en 1,40 m klasse efter to fejlfrie runder. I samme klasse opnåede Gustav Christian Jacobsen og Fayot e. Lupicor en 10. og 16. plads med Chaccorina e. Chacco-Blue.  Caroline Rehoff Pedersen og Mercurius Aeg e. Indroctro var ligeledes dobbelt 0 i klassen, og hun nåede lige netop ind i placeringsrækken. 

Under stævnet fredag sejrede Nicolas Pedersen, igen, på Tailormade Chalou Sem e. Chaloubet/Stardust (opdr. Tailormade Horses ApS) i en 125 cm klasse for ungheste. Den 6-årige Tailormade Chalou Sem og Nicolas gentog dermed sejren i unghesteklassen fra ugen forinden. 43 ungheste var til start i klassen, som Nicolas vandt efter et fejlfrit ridt, og med knapt et sekund til andenpladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Nicolas Pedersen og Tailormades Diarados Boy placeret i Belgien søndag. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den 2-stjernede Grand Prix på højden 1.45 m var der 60 delagere og 15 placeringer. Vinder blev hollandske Michael Greeve/Guan Gjb e. Namelus, mens Søren Pedersen kom ind på andenpladsen med Chico Z e. Clinton/Quantum. De to var de eneste af 11 ryttere i omspringningen, som formåede at ride omspringningsbanen fejlfrit. 

Se resultater fra stævnet HER

I Ridehestens septembernummer var vi på besøg hos familien Pedersen i Tyskland

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing