Sommerstemning over Middelfart

11-04-2015 19:36

Maria Schacht

Middelfart Ridecenter afholder denne weekend udendørs springstævne, og solen har strålet ned over springbanen næsten hele dagen

Efter 3 års pause fra springstævnerne, har Middelfart Ridecenter i denne weekend budt ind til c-stævne i springning, og så endda udendørs i bragende solskin.

Et godt stykke over 200 ekvipager har i dag deltaget i de 5 klasser, der stod på programmet.

 

Dagens LA1* endte tæt, men blev vundet af Carina Wulffeld på Zico San, der sluttede med 0 fejl og en tid på 43,49 sekunder. Andenpladsen gik til Morten Christensen på Freya, der var kun et splitsekund langsommere, nemlig med 0 fejl og en tid på 43,73 sekunder. Tredjepladsen gik til Katrine M. Ernst på Freya Holmkvist, der sluttede med 0 fejl og en tid på 45,93 sekunder.

 

Vinder af LA2** blev Marie Louise Horstmann på Weibell, der stod som suveræn vinder med 0 fejl i anden fase og en tid på 27,95 sekunder. Andenpladsen gik til Isabella Zitz på Esso, der sluttede anden fase med 0 fejl og en tid på 30,47 sekunder.

 

Dagens sidste klasse, MB2**, blev helt suverænt vundet af Rikke Belinda Barker på Commissario 3, der sluttede anden fase med 0 fejl og en tid på 24,48 sekunder, og derudover sluttede med 0 fejl og en tid på 24,81 sekunder på Cora, som gav dem andenpladsen. Lige efter var Martin Mose Knudsen på Last Man Standing, der sluttede med 0 fejl og en tid på 24,87 sekunder og indtog tredjepladsen. 

Ridehesten var på pletten hele dagen og fotografere ekvipagerne – se de friske udendørsbilleder fra mandag!

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen